Çuluak Hoca Yorumlar (16)

Yorum Yaz
  1. 03-11-2019 Fatma Diyorki...

    Arkadaslar culuak hoca nasil iyi mi numarasi olan varsa yazar mi lutfen evliligim bitmek uzere

  1. 22-10-2019 Onur Diyorki...

    Arkadaşlar Culuak hoca ve afşar hoca arasında düşünüyorum işlem sevdiğim kıza büyü yapıldı bi anda hiç birsebeb yokken ailesi istemiyodu bi anda soğudu arkadaşlarına tiksiniyorum nefret ediyorum diyecek hale geldi nasıl yardımcı olabilirsiniz lütfen

  1. 20-10-2019 Gariban cocuk Diyorki...

    Culuak hocanin numarasini bilen yazsin yardim edin hayattan zevk almiuom artik

  1. 15-10-2019 Yilmaz Diyorki...

    Culuak hocanın numarasını bana atabilirmisiniz? Kendisine cok ihtiyacım var bütün yaşamım darma duman olmak üzere her yolu denedim artik tek çarem bu

  1. 14-10-2019 Veysel Diyorki...

    Hocanın numarasını lutfen veremsiz rica ediyorum

  1. 14-10-2019 Tarık Diyorki...

    Hocam telefon numarası varmıdır

  1. 01-10-2019 Musa Diyorki...

    Arkadaşlar bana açıl Çuluak Hoca ve Avşar Hoca numarası varsa atabilirmi acil yardım

  1. 27-09-2019 Emire Diyorki...

    Lutfe nasil ulasa bilirim bilgi verirmisin

  1. 27-09-2019 Erdemitli Diyorki...

    Arkadaşlar bana acil Culuak hocanın gerçek numarasını atma şansınız varmı her yerde sahte numaralar var resmî sitesindeki numarada farklı dolandırılmak istemiyorum lütfen acil cevap bekliyorum

  1. 20-09-2019 Seferi Diyorki...

    Culuak hocaya nasıl ulaşırım

  1. 15-09-2019 Gizem Beyda Örer Diyorki...

    Çuluka hıcaya nasıl ulaşabilirim

  1. 14-09-2019 Filiz Diyorki...

    Çuluak hocam allah senden razı olsun tuttuğun altın olsun inşallah ailemi evimi yuvamı kurtardın

  1. 11-09-2019 Serkan Diyorki...

    Bitmeyen bi imtihanım var hem sağlık yönünde kaza bela yönünde iş yönünde bi kaç girişimde iflas oldu borç hiç bitmiyor evlendim evliliğim huzurlu geçmiyor aşikar bi sıkıntı var acaba

  1. 11-09-2019 damla Diyorki...

    Ben çuluak hocayla yeni çalıştım daha o kadar düzgün biri ki konuşması üslubu tavrı çok eferndi biri gerçekten yazıldığı gibi ve yaptığı işin hakikaten hakkını veren biri helal olsun aldığı ücret binlerce kez helal olsun bu sahtekarlık

  1. 13-07-2019 Zeynep Ergin Diyorki...

    Çuluak hoca ya da Avşar hocaya nasıl ulaşabilirim acil yardım eder misiniz

  1. 20-06-2019 Selin Diyorki...

    Culuak hocaya nasil ulasabilirim. Lutfen yardimci olun

Yorum Yazın

Önemli Uyarı! Kişi haklarına saldırı, küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.