Medyum Saliha Yorumlar (21)

Yorum Yaz
  1. 26-03-2017 gülsevim Diyorki...

    NUR Hanım dalında profesyonel biri ben çok ciddi sıkıntılarmın nedenini kendisinden öğrendim 5 hocaya gittim hiç biri böyle anlatmadı paramı aldı ve nur hanım sizin işlemlik bir durumunuz yok dedi sizin sorununuz bu bu bu dedi ve hayatımın yolunu bana gösterdi burda yorumlarda okumuştum olmıcak kişilere işlem yapmıyor diye gerçekten yapmıyormuş helal olsun Allah da böyle insanlarla karşılaştırsın

  1. 25-03-2017 Berna Diyorki...

    Nur hanım ile tanışmam dört dolandırılmadan sonra gerçekleşti ve ben yine aynı şey olurmu diye bile düşünmeden ararken buldum kendisini muhteşem bir öngörü ve işlemle inanılmaz şekilde hayatınm yol almaya başladı herşey bireyseldir illa gidin demem ama bende yaşadım ve paylaşmak istedim

  1. 22-03-2017 Meltem Diyorki...

    Nur hocam benim canım ablam oldu artık başka bişey değil o kadar çok dolandırıldım ki size anlatamam. Giden paralar hatta nur hocamla işlem için artık kredi çektim o kadar dibe battım. Yeminler olsun ki işleme girdiğim sabahı başladı değişiklikler 0ysaki bana 37 gün vermişti gerçi benim işlemin zamanı bu demişti bana neyse sonuç 17 gün oldu benim işim tamam o kadar acının ardından o kadar pişman oldum ki en son ona gitmeme 17. Gün herşey tamam olsada 20 gün daha devam edecek dedi bu kadar işlemine sadık kimseye güvenmeden önce nur hocama gidin asla övme değil hepsi gerçek

  1. 21-03-2017 halide .c Diyorki...

    Benim için bir milat oldu nur abla o kadar insana gittin 100 de verdi 5 bin de verdim hepsi yüzdeyüz dedi en sonunda çektiğim kredilerle ve umut hayal kırıklığı ile kaldım. Bir tek nur abla bana açık ve net konuştu riskleri söyledi kabul ettim sabırla bekledim ve dünden bu yana hayatımı geri verdi bana. Şoktayım onada dedim seni heryere yazıcam diye o artık benin canım ablam inanın inanmayın bende inanmamıştım ama gerçek bu

  1. 11-03-2017 dilek Diyorki...

    Bende nur seydullah hocayla memnunum kesinlikle nur hoca diyorum kendini kanıtlıyor bakimiyla zaten. Nur hocayı bir. Kaç. Kişi. Başka sitede kotulemis demekki insanlar doğru kişiyi bulunca şarlatanlar işsiz kalmış üç kagitcilar. Bende iki kez dolandirildim ama nur hoca başka kesinlikle işlemlerini yapıyor ve hissediliyor kesinlikle nur seydullah Hoca diyorum

  1. 07-03-2017 hande Diyorki...

    [email protected] ben burdan ulaştım kendisine asla olmaz gözü ile baktı herkez benim işime ama nur abla yaptı ve o kadar tatlı bir kadın ki zaten en başından onada dedim neden seni bulmadım ben diye neden kimseye bende kefil olmam çünkü 3 kez dolandırıldım ama nur hanım onlardan değil çünkü bir işlem daha istedim olmaz yapmam çünkü oluru yok dedi bu bile onun gerçekliliğini gösterir çünkü eğer tamam dese idi ne istese verirdim yararlanmadı kesinlikle nur abla.

  1. 02-03-2017 ismihan Diyorki...

    kader ben yazıyım sana ben kendisine [email protected] dan ulaştım sonra işleme başladık ve bana kendi numarasını verdi şuanda da ordan görüşüyoruz. Ben 2 başarısız işlemden sonra ben açıkcası hala istediğim zaman ulaşabildiğim biri olduğu için çok memnunum gelişmeler peşpeşe geliyor ben çok memnun kaldım kendisinden ama kimseyi kimseye tavsiye etmem çünkü bende tavsiyelerden yandım. o nedenle kendiniz görüşün ama en azından şunu diyebilirim görüşmeye değer

  1. 25-02-2017 mine Diyorki...

    Ben size gerekli bilgileri vereyim aynen yaşadığım gibi. Şimdi kendisine bir mail attım ertesi gün bana döndü benden gerekli bilgileri istedi bende yolladım. Tekrar ertesi gün bir mail geldi kendisinden evde hasta olan kardeşimden eşimin ablasına kadar her şeyi noktası virgülüne kadar bildi hatta ciddi korktum çünkü öyle varlık filan muhabbetlerinden ben çok ama çok korkarım. Eşimin kötü olan arkadaşlarını tek tek sıralamış. O kadar çok insana gittim hemde internet ortamından buldum yazdım sadece yaparız ederiz büyü var o var bu var dediler hemen para muhabbeti yani ilk defa böyle bişeyle karşılaştım benden 2200 tl para istedi çok dedim 200 daha almam dedi taksit istedim kimseye yapmıyorum verenlerin ne suçu var dedi ve bunu kabul etmedi. sonra inanın yok dedim ama kadın küt diye var ama sana çok geldi siz bilirsiniz diye döndü bana çünkü gerçekten maaşımı almıştım çantamda da o kadar dan biraz daha fazla vardı. en sonunda tamam ben istiyorum dedim ve işleme başladık 9. gün inanılmaz bir huzur girdi içime yani yeni doğmuş gibi diyelim buna biz sonra sıkıntım olan konu git gide aydınlığa kavuşmaya başladı yani mucize gibi hala tam bitmedi çünkü 22. gündeyiz şuanda 56 gün verdi bana ama zaten her şey oldu gibi. bütün samimiyetimle anlattım ha benden sadece başka birine gitmememi istedi ve sabır dedi ve başkada bişey ben yapmadım. çok sorulmuş cevap alınamamış ben de çok cevaplar bekledim onun için yazmak istedim.

  1. 21-02-2017 melissa Diyorki...

    merhaba bana bu kadar övgü çok saçma yersiz ve açıkçası biraz da yalan gelmişti. Endişelerim de haklı olduğunu anlamak için bende kendisi ile iletişime geçtim ve söylenenlerin eksik bile olduğunu anladım. Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki çok samimi bir hanımefendi konuşması üslubu kendinden güveni ve içten yaklaşımı beni söylenenlerin eksik olduğunu ikna etti hiç düşünmeden de işleme girdim işleme girdiğimi anda diyemem ama 3 gün sonra inanılmaz bir şekilde bir rahatlama yaşadım artık hayat benim için sanki farklı bir yöne akıyordu. şuanda ise mükemmel denilebilecek bir boyuta geçtim Allah ıma şükürler olsun.sevdiğim yanımda ben onunla dilerim herkes bir kez bunu yaşar. En azından nur hanıma ulaşın bir görüşün inanın değer.

  1. 18-02-2017 hakime Diyorki...

    ben ne kadar teşekkür etsem azdır. bazıları bazı yerlerde saçmalamış ama ben o sitelerin sahiplerinide buldum şükür ki cevrem de var ıp sini bulucak kişiler bir baktım ki o siteler ortalığın ve benim de hayatımı karartan adamın ıp si neyse valla bu mübarek günde ağzım oruçlu yemin ederim ki önce Allah ın sayesinde sonra nur abla sayesinde herşeyi aştım. şimdi burdan hepsini anlatmıcama ama kim bu kadın için kötü diyorsa taş olur yemin ederim.

  1. 16-02-2017 seda Diyorki...

    Nur hanim cok degerli bir insan ben daha once bir medyum tarafindan cok yüklü bir miktar dolandirildim..kendisiyle görüstüm islem yapsanizda yapmasanizda cok durust biri ...para icin herkesin islemini alip yaparim demiyor kendisi benim islemimi yapmayacagini soyledi ama durust olmasi ne olursa olsun beni cok etkiledi inanin bu camiada tanidigim tek duzgun biri diyebilirim keske dolandirilmadan onunla calissaydim belki simdiye sevdigime kavusurdum ama bundada var bir hayir diyorum Allah isini gucunu rast getirsin calismak isteyenlere siddetle tavsiye ediyorum dogru adrestesiniz nur hocayla...

  1. 15-02-2017 hayat Diyorki...

    nur hn. ile görüşmemde çok samimi ve içten geldi ki bir kaç kişi ile daha görüşmem olmuştu fakat kimse bu kadar ayrıntılı bana dönüş yapmamıştı. Fakat her kezin aksine kendisi bana bu işler için para harcamamam konusunda uyardı çünkü benim düşündüğüm gibi bir durum olmadığını söyledi bana ki burada da bir kaç arkadaş bunu yazmış. Açıkcası ben çok üzüldüm fakat iki gün sonra duyduğum şey sonucun da kendisine dönüp defalarca teşekkür ettim. Bu bile ona güvenilmesi gerektiğinin bir işareti idi benim için.

  1. 13-02-2017 zeuss Diyorki...

    ben kendisine başvurduğumda sanırım bir ay yada biraz daha geçik bir süre olmuştu anlaşılmaz bir şekilde o kadar yediğim zılgıttan sonra ( başka medyum bozuntularından misal ali) bir anda nur hanıma gitme ihtiyacı duydum çok samimi candan konuşmasındaki diksiyon düzgünlüğü başka arkadaşlarda hep bu konuda değinmiş ama giden anlar bir an olsun beni yalnız bırakmadı hep yanımdaydı gecede sabahta ne zaman yazsam cevap aldım aradığımda çok ulaşamadım ama muhakkak bana döndü hani acaba budamı yalan dediğim zamanlarda oldu itiraf etmem gerekirse bunuda benim yüzüme vurdu o derece iyi biliyor her şeyi ciddi yoğun çalıştığını zamanla bende anladım ve en nihayetinde istediğim amaca onunla ulaştım gerçekten kendi deyimiyle ilim irfan sahibi biri hem bir yaşam koçu hemde dertlerinizi tamamen kendi çözecek birini arıyorsanız o nur hanım ben hala utanmadan yazıyorum oda hiç sıkılmadan bana cevap veriyor seçim size kalmış

  1. 10-02-2017 ay Diyorki...

    ben kendisi ile yaklaşık 20 gün önce işleme başladım ve 2 bin tl para karşılığında girdim işe bana dedi ki \'\' bekle ve sadece sabır et\'\' ben inandım ve beklemeye başladım. Aradan 10 gün geçti kendine bir mesaj yolladım ve bana geri dönmedi mail attım dönmedi kendisine hiç te hoş bir durum olmadığını için bir mesaj yolladım bana 15 dk sonra geri döndü \'\' ben işlemin en başında söyledim boş biri değilim senin gibi yardım bekleyen her keze yetişmeye çalışıyorum dedi ama madem aklınızda soru işareti var ben işlemi sonlandırıp paranızı iade ederim dedi\'\' ben açıkcası afalladım ne desem ne yapsam diye sonra yazacak bir şey bulamadım ertesi gün eski eşimden bana mesaj geldi ve hayatımda öyle bir yol alamaya başladım ki bugün mesaj attım özür diledim. \'\' ÖZÜR DİLEMENE GEREK YOK HEPİMİZ İNSANIZ BENDE OLSAM SENİNLE AYNI TEPKİYİ VERİRDİM KIRILMADIM DARILMADIM HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK\'\' dedi.. şimdi görüyorum ki bazıları aynı hataya düşüyor önce inanın bence ben hata yaptım ve olanı bütün samimiyetimle size anlattım yani ne yapıyor bilmiyorum çünkü bana bir şey yollamadı gelmedi ben hiç birşey yapmadım ama o ne yapıyorsa işinin ehli olarak yapıyor. Şimdi eşimle herşeyi yoluna sokmak üzereyeyiz önce Allah sonra nur hanım sayesinde sırf o zor durumda kalmasın diye de yazmayacağım yazıyı yazıyorum ben hala hakkını helal et diyorum için sızlıyor

  1. 27-01-2017 suzan Diyorki...

    ben evlendiğim günden bu yana kaynanamın hışmı ile yaşıyorum. Evime yapılan onlarca büyü onlarca muska buldum hiç abartmadan yazıyorum. İsim vermeyeceğim ama şu camianın içinde bir sürü hoca yada adına medyum diyen şarlatanlarla çalıştım ama kızamıyorum kendi ayağımla gittim ben istedim ve KANDIRILDIM! bu sitede yazılan olumlu yazılar üzerine ben nur hanımla iletişime geçtim ve 37 yaşındayım tam 5 tane bebeğim doğmadan öldü öyle acılar yaşadım ilk 3 ayı göremeden hepsini kaybettim ve bana sadece dedi ki \'\' senin anne olma hakkını kimsenin almasına izin vermeyeceğim dedi\'\' iyi bir kurumda çalışıyorum ve hem üzerimdeki kaldırmak hem çocuğumun kalması için hemde bir daha yaşanmaması için kredi çekerek girdim bu yola ve o bunları söyledi gün kendime bir zaman belirledim her kez nasıl yazıyorsa bende tek tek yazacağım kimse benim gibi yanlış yollarda aramasın doğruyu diye. Bugün 30. haftamdayım bebeğim çok sağlıklı hiç bir sorun yaşamıyorum hayatımı önce ALLAH sonra nur hanım geri verdi ben senelerdir boğuştuğum karanlıktan kurtuldum. Bazen ulaşamadım dedim buda aynı gitti dedim ama hayır o hep döndü dediğini yaptı verdiğim para aldığı zaman bana sundukları karşısında binlerce kez helal olsun. Ona bir armağan vereceğimi yazmıştım asla dedi ama itiraz edemiceğiniz bir şey bu dedim bir kızım olucak ilk ismini nur koyacağım. Her kimin bir terettütü var ise düşünmesin inanın o bir adımdan sonrası geliyor. Bu yazıların hepsi birinin beğenmesi ve paylaşması ile gerçekleşmiş yazılar kendisinin bu site ile alakası bile yok o işini yapıyor. Ben ona ne yazsam az ne söylesem boş kalır. ALLAH onu bana bir tesadüfle karşıma getirdi umarım kim dermansız sa dermanına kavuşur

  1. 25-01-2017 saime Diyorki...

    Nura bla ile bana musallat olmuş varlıklar sayesinde tanıştık tam 9 yıldır bunlar benim hayatımı mahfetmişti. gece uyumakmı asla gülmek eğlenmek artık her şey bitmişti benim için en son nişanlımda beni terk edince bir arama içine girdim bir sürü insana gittik ama hani öyle internettekilere değil ayşeye fatmaya ahmete mehmette okudular bişeyler verdiler takdım banyo yaptım dahada kötü oldu birde onlardan gece dayak yedim. Nur abla bana sadece sen bırak ve sabret dedi yemin ederim size uyuyorum ve sanki hiç var olmamışlar gibi yani doğanın üstünde bu durum kim bu dertte ise düşünmesin bile Allah binlerce kez razı olsun hayatımı 9 sene sonra bana geri verdi ve 9 sene önce bir tarotcuda başıma gelmişti her kez çok dikkat etsin lütfen kimse benim çektiğimi çekmesin

  1. 22-01-2017 nilgin Diyorki...

    nur hocamla yaklaşık 1 ay önce başladık biz işleme ve her şey bir ay içinde şekil aldı ki bana 2 ay kadar bir zaman vermişti. yani sonsuz bir enerjisi var sanırım ilk yazdığım anda aldım ben bu enerjiyi.. parasını sonuna kadar da hak ediyor.. paraya çok diyenler de olabilir ama bilmiyorum dün düşündüm tv de sürekli Allah Kuran için konuşan insanlar bu kanallardan sadece program başına 60 bin alıyor( bu işin içinde olduğum için net konuşuyorum) sonuçta hiç bir imam parasız çıkıp camide ezan okumuyor evi lojman artı yüksek maaş ile çalışıyorlar.. insanın sıkıntısını alan ve benim için yakaran biri için az bile. ben psikologa gittim valla 25 dk seansa 250 tl ödedim. ona anlattığımdan çok aldığım konuşmadan çok daha fazlasını ben nur hocadan aldım resmen yaşam koçum oldu ben kesinlikle burdaki bütün yazılara katılıyorum. yazılan her cümleyi hak eden bir kişilik

  1. 20-01-2017 cansel Diyorki...

    GÖRKEM ARKADAŞIM BENDE KENDİSİ İLE İŞLEME BAŞLAYANA KADAR KESİNLİKLE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORDUM ÇÜNKÜ BEN MEDYUM ALİYE VEFK YAZDIRDIM VE DOLANDIRIM AMA MÜKEMMEL BİR SİNERJİ SAĞLADIK KENDİSİ İLE ÇOK İYİ BİRİ BEN SONUCA ÇOK YAKINIM ARTIK UMARIM SENDE EN KISA ZAMANDA BU BUHRANDAN KURTULURSUN BU ARADA BENDEKİ MAİL ADRESİ [email protected] BENDE BU VAR BAŞKA VARMI BİLMİYORUM BENDE BURDAN ALMIŞTIM MAİLİNİ

  1. 15-01-2017 hande Diyorki...

    UZUN SÜRE SONRA O KADAR KANDIRILMANIN ÜSTÜNE WALLA BİLLA ŞEKER KAYMAK GİBİ GELDİ HERKEZİN AKLINDA BİR ACABAMI OLABİLİR AMA VERDİĞİ TARİHDEN BİLE ÖNCE OLDU OLACAKLAR BENDE BURDAKİ KADER ORTAKLARIYLA AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM MÜKEMMEL BİR İNSAN NUR ABLA.

  1. 11-01-2017 sen Diyorki...

    senelerdir kaynana çilesi çekiyordum ben hatta bebeğim olmasın diye işlemler yaptırdılar ve 5 tane çocuğumu sürekli kaybettim ALLAH nur ablamı başımdan eksik etmesin sizde okuyanlarda bana dua etsin şuanda 11 aylık hamileyim herşey yolunda herşeyi sildi temizledi bu işlem bitsin doğumum gerçekleşsın zırhlamada yapacak bana inşallah. gerçekten sevilmeye laik biri hayal değil gerçeği söylüyo

  1. 06-01-2017 ŞENAY Diyorki...

    ÇOK MANTIKLI BİR KADIN ÇOK DOĞRU TESPİTLERDE BULUNUYOR VE BENDEN BİR SÜRÜ BİLGİ İSTEMEDEN ÇOK FAZLA DOĞRU NOKTAYA DOKUNDU.BENİM İÇİN AÇIKCASI BU ÇOK ÖNEMLİYDİ. KESİNLİKLE İŞLEME BAŞLAMAYA BENDE KARAR VERDİM VE HEMEN SONUCU ALMAK İSTİYORUM ÖZGE ARKADAŞIM GİBİ BENDE OLDUĞU ANDA YAZICAM

Yorum Yazın

Önemli Uyarı! Kişi haklarına saldırı, küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.