Medyum Akram Hoca

Admin Medyum Akram Hoca

.

 

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.

Yorumlar

<p>Bende güvenç hocaya işlem yaptırdım 2 haftada sonuç aldım yazmak istedim aklınızda olsun Guvenç </p>
Zynep Demiş ki:(9/14/2018)
Gelişmeleri yazacam diyen ortadan kayboluyor.bi yazsanızda bizde görebilsek
Akram hocanın numarasını atabilirmisiniz
Tüm yorumları defalarca okudum. Numarasına zorda olsa bugün itibariyle ulaştım. Konumuz her zaman ki gibi biten ilişki... Bugün itibariyle çalışmaya başlayacağız. Sonuçları buradan yazacağım. Her şey sizler için :)
Asya Demiş ki:(9/5/2018)
Numarası yorumlarda yazıyo
AKRAM HOCAYA NASIL ULAŞABİLİRM. ACİL ARKADAŞLAR.
Dün gece başladık işlem için önümüzde engel var mı diye yokmuş. ..abdestli uyudum ses yok görüntü yok uykuda hayat hikayemi anlattım bugün işleme baslayacagiz 17 gün sürecek hoca 18 i bulmaz dedi çok inanıyorum ve güveniyorum yazarım size akram hoca İyiki de tanımışım sizi içimde huzur var niyeyse
Asya Demiş ki:(8/30/2018)
Son donemde calisma yapıp nasl sonuc aldınız
Asya Demiş ki:(8/26/2018)
Son zamanda islem yapıp sonuc aşan var mı
Merhabalar arkadaslar. Akram hocayla calistiniz mi Gercekten sonuc aldiniz mi Yardimlarinizi bekliyorum.
Yazılanlar doğru mu bende hoca arayışına girdim her hoca farklı şey ler istiyor farklı gün rakamları veriyor sevgilimin geri dönmesi için dolandırılmak istemiyorum akram hocada fiyatı yüksek söylüyor napmaliyim
Demet Demiş ki:(8/15/2018)
Arkadaşlar gerçekten sonuç alanlar yazabilir mi Akram hoca yapıyor mu
Akran hocayla basladım arkadaslar 5 gun oldu
Didom Demiş ki:(8/11/2018)
Akram hocaya nasıl ulaşabiliriz Lütfen yardım.
Luna Demiş ki:(8/9/2018)
Duygu hanim evet aynen.mekak etdim herkezde aynimi diye.benim su an 6 gün.bakalim ne olucak sonuncu yazicam
Luna hoca birsey gondermiyor sadece yatarken haber veriyoruz abdesli bir sekilde sende de oyle oluyordur galiba
Akram hocayla çalıştım sevgilim geri geldi cok mutluyum hepinize tavsiye ederim arkadaşlar
Merhaba akram hoca dolandirici olabilirmi acaba destek olabilirmisiniz kendisiyle iletisime gecmek istiyorum
Luna Demiş ki:(8/6/2018)
Arkadaslar islem yaptiranlar kendiniz ne gibi bir uygulama yapiyorsunuz akram hica basladimi isleme
ipek Demiş ki:(8/5/2018)
merhaba ben de Akram hoca ile basladim. ilgili ve kibar biri. 20 gun sure verdi henüz 6. gundeyiz jayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum ama garip bi sekilde Akram hocaya da guveniyorum
mutlaka gelişmeleri yazacagim

Ade Demiş ki:(8/5/2018)
Bende akram hocayla baslıycam ama çok korkuyorum dolandırılmaktan değil umutlarımıb gitmesinden
arkadaslar gercekten yardimci olacak bir hoca var mi nisanlimdan ayrildim..
Akram hoca nasıl ulaşırım size
Sev Demiş ki:(8/3/2018)
Bazı arkadaşlar Akram hocanın telini sormuştu 0536 644 3821
Luna Demiş ki:(8/3/2018)
Bugün basliyoruz isleme.sonuncu yazicam arkadaslar
Luna Demiş ki:(7/31/2018)
Bende bugün yatirdim parayi akram hocaya insallah yazilanlar dogrudur
Sev Demiş ki:(7/29/2018)
Akram hocayla ilgili çok güzel şeyler okudum ve bende kendisine msj yoluyla ulaştım, kendisi çok yoğun ama olsun, 17 gün beklersem işlemimin olacağînı sòyledi, 23 yıllık sevdiğim insan ansîzın başkaları yüzünden benden ayrılmak istedi ve bütün telefonlarımı da kapattı, 6 aydır kendisiyle hiçbir şekilde görüşmüyorum, akram hocamın dediği gibi varsın 17 gün daha beklerim ama bende heyecanla olacakları merak içinde bekliyorum çünkü sevdiğim insan çok zor birisidir, bakalım işlem başarıya ulaşacak mı, neticeyi size yazarım..
Merhaba bende akram hocayi aramak istiyorum babam annemi aldatiyor suan annem psikolojik rahatsiz babami anneme geri nasil dondurebiliriz bilmiyorm nasil acaba hoca fiyat olarak ne kadar istiyor bilen varmi
Merhaba arkadaşlar bende Akram hocayla çalışıyorumsu an 1 hafta oldu hafif değişimler var ama hocama cok güveniyorum sonucu ne olursa olsun paylaşıcam
Yasin Demiş ki:(7/24/2018)
Akram hocayla başladım inşallah sonuç alırsam paylaşacağım
Akram Hoca hangi şehirde gitmek istesek var mı bileniniz
Sevgili arkadaşlar bende akram hocaya burdaki yorumlardan yola çıkarak güvenerek aradım. Birazda geç olsa şükür irtibat kurabilirim. Kendisi bana çok samimi geldi.Elimi vicdanima koyarak sonucunu burda sizlerle paylaşacağimdan asla şüpheniz olmasın söz..
Herkese merhaba Akram hoca ile çalışmak istiyorum ama korkuyorum daha önceden defalarca dolandırıldım tükendim param da kalmadı işlem yapıp da sonuç alanlar yazabilir mi Ne kadar fiyat istiyor çok kötü durumdayım.
Akram hocayla ilgili yazılanlar doğrumu Lütfen yardım edin acil bir hocaya ihtiyacım var güvenilir paragöz olmayan birisine
Nazan Demiş ki:(6/12/2018)
Bana acil iyi bir hoca lazım eşim boşanmak istiyor başka bir kadın (konsomatris) yüzünden lütfen hemen telefon numarası ile güvenilir kesin sonuç veren bir hoca
Amin suşi aminnn ınsallah herkes umduğunu ve istediklerini bulur
Suşi ve Melek benimde eşim hamileyken beni terketti bebek oldu Doğuma gelmedi görmekte istemiyor bende hocamla çalışmaya başladım bende önce Allah’a sonra hocama inanıyorum ve güveniyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Benimde güvenim tam akram hocaya insallah melek Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Suşi en eşimle ayrılma noktasındayım akram hoca onla alakalı bir çalışma yapicak 17 gün işlem biticek 18 gün gelicek ddi hocama çok güveniyorum ztn bu isde güven ve sabir çok onemli
Melek senin işlemin ne kadar sürecekti bide çok özel değilse ne işlemi yaptırıyorsun acaba
Suşi Demiş ki:(5/31/2018)
insallah Allah herkesin yüzünü güldürsün melek sonuç aldığında yaz
Suşi Demiş ki:(5/31/2018)
Walla mesajların çoğu gitmiyor sonuç aldığımda yazıcam bekleyin 12 gün daha ama umudum büyük inandım yani
Melek Demiş ki:(5/31/2018)
Susi suan etki görmedim ama akram hoca basindan ztn işlem bitmeden etki bekleme dedi
Suşi Demiş ki:(5/30/2018)
13 gün bekleyin haber vericem eğer bir cevap vermemiş olursam yorumlar yayınlanmıyor demektir bende merakla bekliyorum
mrblar akram hocayla ilgili cvpları atarmısnz lütfen sonuc basarıya ulastımı bnde ona uladıscamda
Lütfen yorumları yazın geç yayınlanmasın admin aylardır iyi bir hoca peşindeyim
Arkadaşlar yakın zamanda AKRAM hoca ile çalışıp sonuç alan var mı. Özellikle geri döndürme işlemi yaptıran arkadaşlar yazarsa memnun olurum. Herkesin bi sıkıntısı var. Lütfen çalışanlar yazarsa sevinirim.
Suşi Demiş ki:(5/30/2018)
Melek gelişme var mı sende hani etkilerini görüyormusun benim 2 ci gün daha ama gelişmeleri yazıcam
Melek Demiş ki:(5/29/2018)
Bende oyle ne olursa olsun mutlaka yazicam çok güvendim akram hocaya ınsallah sonuç alirim çok kısa bir süre kaldı mutlaka dönüş yapicam herkeee
Suşi Demiş ki:(5/29/2018)
Akram hocayla işleme başladım bakalım insallah söylenenler doğrudur o kadar insana yazık umut çok kötü birşey arkadaşlar sonuç alırsam gelişme olduğunda kesinlikle yazacam söz
suşi Demiş ki:(5/29/2018)
Akram hocayla ben başladım işleme en doğru sonucu ben söyleyecem buraya yazıcam sonuç alırsam
mrblar akram hocayla söylenenler dogrumu acaba lütfen dogru söyleyin
Merhaba bende eşimin işi ile alakalı işlem yaptırmak istiyorum Akram hocaya ama bu yorumların gerçek olup olmadığını merak ediyorum Akram hocadan gerçekten sonuç alan varmı yoksa bu yorumları kendilerimi yapıyorlarAllah rızası için gerçekden sonuç alanlar yazsın vebali yalan söyleyenin boynuna olsun inşallah...Gerçekse de Rabbim doğru yazanları darda koymasın mükaatlarını binlerce alsınlar inşallah...
<p>Selamun aleyküm arkadaşlar benimde derdim var 11 yılĺık evliyim. 2 kere tedaviyle hile kaldım. Yavrularımi kaybettim. Sonrası ise negatif ile sonuclanan aşilamalar ve tüp bebek tedavilerim oldu. En son ki tedavim 30 nisan 2018 oldu hersey iyi dedi dr elbette verecek olan RABBIM nasip olmadıktan sonra yaprak bile yerinden oynamaz, ama çok fazla artık ugraşıldım. Fazla fazla ilaç kullandım vücut ilaçlarada tepki vermiyor artık , yoruldum tıbbın yetersiz kaldığını düşunüyorum. Son çarem gercekten burdaki hocalar Allah dostu hocalar ise bende destek almak istiyorum. Fiyat aralıklari nedir ve akram hoca olsun ersun hoca olsun nerelerde ikamet ediyorlar arkadaşlar bana cevap verecek olan varsa sevinirim. Maddi - manevi çok yıprandık. Bizden sonra evlenenlerin 1-2 evlatları oldu Rabbim cümlemize yardımcı olsun kimin ne derdi vars hayırlısi ile dermanını nasip eylesin inşalah</p>
Melek Demiş ki:(1/19/2011)
Akram hocayla bugun konustuk ins yarin işleme baslamaz cok güvendim ve inandım sadece 18 GUN bekle ddı size sonucu yazıcam
Melek Demiş ki:(1/18/2011)
Akram hocaya işlem yaptırmak istiyorum arkadaslar guvenilir eşim benden ayrılmak ıstıyor 1 cocugum var
Sngl Demiş ki:(1/18/2011)
Allah için güvenilir bir hoca
akram hocayla daha yeni başladım ama gerçekten aşırı olumlu sonuçlar almaya başladık ve daha zamanımız olmasına nazaran işlem bitene kadar çok daha iyi olacağını söyledi
Ya akram hocayla son zamanlarda çalışıp sonuç alan var mı Yada daha öncesinde çalışanlar nerde artık dolandirilmaktan yoruldum son umudum araştırma yapıyorum bu zamana kadar dolandirildiklarim hakkındaki yorumlara kandım bu da böyle olursa artık bittim nolur birileri cvp versin
EZGİ Demiş ki:(4/25/2018)
Boşanma ile ilgili yardımcı oluyor munasıl ulaşabilirim kendisine yardım lütfen
melisa Demiş ki:(03.02.2018)
<p>Benimde sanırım en son tercihim akram hoca olucak bakalım yazıcam muhakkak</p>
<p>Ben gerçekten böyle olacağını asla tahmin etmezdim.Medyum veya hocaya asla inanmayan biri olarak yazıyorum bunları şu yorumları baştan aşağıya tek tek okuduktan sonra akram hoca ile işleme başlayama karar verdim.akabinde kendisiyle görüştüm çok candan çok samimi bir insan beni dinledi dinledi sonra bana olacakları ve nasıl bir yol izlememiz gerektiğini söyledi öylelikle işleme başladık.Bana sadece 21 gün sabredip ve ondan telefon beklememi söyledi.Tamam dedim işlem bittiğinde beni aradı ve bana tek tek olacakları anlattı açıkcası ilk dolandırıldım sandım çünkü anlattıkları kulağa palavra gibi geliyordu.telefonu kapattı tam 2 saat sonra sözlüm bir anda beni aradı şok olmuştum çünkü 4 bucuk aydır görüşmüyorduk.Bana söylediği cümlelere inanamadım o konuştukça ben ağlamaya başladım öyle şeyler söyledi ki şaşkınlıktan dilim tutuldu yani aslında her şey bir tesadüf aklımın ucundan geçmezdi ama insan çaresiz kalmaya görsün telefonu kapattıktan sonra direk akram hocayı aradım açmadı sonra mesaj attım uzun bir mesaj saçmaladım durdum. bana demişki bana bunun için geldin sana dedim olucak diye inandın ve sonu bu mutluluklar. teşekkür ettim bir dahada görüşmedim ama mucizenin diğer adı olduğuna inanıyorum. herkez yazmış hep acabamı dedim ama hepsi doğruymuş keşke uzun uzun detaylı anlatmak istedim kusura bakmayın sadece akram hocanın cep nosu var onu verebilirim 0536 644 38 21</p>
simge Demiş ki:(13.01.2018)
<p>ersun hoca hangi ilde ve nasıl ulaşabilirim</p>
hülya Demiş ki:(04.01.2018)
<p>duygu çok sevindim inşallah bende aynı sonucu alırım</p>
selin Demiş ki:(19.12.2017)
<p>akram abi ile bugün görüştüm acaip pozitif bir enerjisi var beni cok güzel dinledi akıl verdi sanki abımle dertleştim içimi huzur kapladı bana bazı seyler istedi bana bugün dönüş yapacak kendisi çok yogun gelişmeleri burdan paylaşacağım daha önce de g....s diye biri tarafından dolandırıldım ama akram abi ye nedense cok güveniyorum</p>
duygu Demiş ki:(24.11.2017)
<p>evet işlemim 2 gün önce bitti ve inanılmaz bir şeyle karşılaştım böyle birşey imkansız üzeri imkansız ki nişanlanmaya karar verdik çok mutluyum hemde çokkkkkkkk tavsiyem hiç vakit kaybetmeyin derim</p>
ceyda Demiş ki:(15.11.2017)
<p>merhaba ben şuan akram hoca ile çalışıyorum. dolandırılmaktan korkuyorum açıkçası;( inşallah dolandırılmam şuan her şey gayet iyi gidiyor benle daha 5 gün oldu başladım kendisiyle bakalım arkadaşlar inşallah sonu güzel biter bu kadar zor durumdayken istediği miktarı zar zor bulup yolladım çabalarım boşa gitmez en çok korktuğum umut edip sonra hayal kırıklığı yaşamamak size gelişmeleri yazıcam</p>
hülya Demiş ki:(13.11.2017)
<p>duygu sonucu 4 gözle bekliyorum</p>
duygu Demiş ki:(10.11.2017)
<p>turgay bey hocanın bana söylediği işlem bitmeden tam sonuç alınamaz fakat arada etkilerini göreceksin dedi ve gerçekten öyle oluyor misal 3 aydır hiç aramayan kişi artık günde 2 kez arıyor:)))</p>
turgay Demiş ki:(09.11.2017)
<p>duygu hanım 1 hafta oldu yazmışsınız işlem gün ve gün mü etkisini gösteriyor yoksa işlem bittiğinde mi yada belirli günleri var mı</p>
duygu Demiş ki:(07.11.2017)
<p>Arkadaşlar ben şuan akram hocayla çalışmaya başladım.Ben kendisine çok güveniyorum inşallah yanılmamışımdır sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşıcam.Şuan kendisiyle çalışan var mı benden başka Birde bana 21 gün süre verdi bugün 1. hafta</p>
ozan Demiş ki:(31.10.2017)
<p>arkadaşlar bak işlemleri olup yazmayan kişilere sözüm bizlerde çok çaresiziz o yüzden sonu ne olursa olsun yazın bizde yanlış kapıyı çalmayalım</p>
gülse Demiş ki:(15.10.2017)
<p>sizlere şunu söyleyebilirim görüp görebileceğimiz en iyi hoca diyebilirim çok iyi biri ve çok babacan beni sevgilim terk ettiğinde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine akram hocayla tanıştım ki iyiki tanışmışım şuan erkek arkadaşım geri göndü ve süt dökmüş gibi gerisini siz düşünün ben kurtulduysam herkes kurtulur keşke detayları anlatabilsem</p>
nurcan Demiş ki:(24.09.2017)
<p>ezgi başladın mı akram hocayla işleme ne olur sonucunu buraya yaz olur mu bende kendisiyle görüştüm biraz yoğunum dedine yapacağım bilmiyorum</p>
ezgi Demiş ki:(11.09.2017)
<p>Arkadaşlar günlerdir burada yazılanları okuyorum akram hocayla da iletişim halindeyim kendisi gerçekten çok iyi bir insan yardımcı olacağını söyledi birkaç güne kadar işlemlere başlayacağız biz de inşallah hepimize faydası olur</p>
didem Demiş ki:(21.08.2017)
<p>Arkadaşlar bende akram hocaya ulaşmak istiyorum ama nasıl olacak sevdiğimi kaybetmek üzereyim ne olur ya biri telefonu verilebilse hocanın of yaa yardım edin bana</p>
melis Demiş ki:(28.05.2017)
<p>pınar kardeşim senin adına çok sevindim ya inşallah bende bir başlasam hocayla çalışmaya hande kardeşim senin sonucun noldu sizin adiniza çok sevindim ya</p>
pınar Demiş ki:(23.05.2017)
<p>bu adamın ciddi varlıkları var evet adam cidden getirdi benim sevdiğim adamı ama engelledim korkudan bunu yapacak bir insan olamaz çok korkuyorum aylardır bekledim adam 21 günde çıktı geldi inanın çok korkuyorum şuanda yani sevinemedim bile o parayı verdiğimde kesin dolandırıldım diye baktım ama elim ayağım bağlandı verdim ve şimdi adam benimle birlikte yani bu insan işi değil arkadaşlar çok korkuyorum</p>
yasemin Demiş ki:(12.04.2017)
<p>Şimdi şimdi akram hocayla çalışanları gerçekten çok iyi anlıyorum. Belki en başlarda tereddüt etsem de çok iyi bir kara vermişim. Kesinlikle akram hoca. Bu saate yazıyorum elim ayağım titriyor neyse çok fazla yazamıyorum herşey mükemmel oldu.</p>
halime Demiş ki:(09.03.2017)
<p>akram hocamdan allah razı olsun çok şükür 7 aydır eve giremiyordum ailemde kalıyordum 21 günde eşimle evimizde ve mutlu bi şekilde tekrar beraberiz allah onun tuttuğunu altın etsin</p>
belkız Demiş ki:(21.01.2017)
<p>gorusme asamasındayım kafama yatarsa baslamayı dusunuyorum</p>
BURCU Demiş ki:(24.12.2016)
<p>ŞİDDETLE AKRAM HOCA DİYORUM YOK BÖYLE BİR ŞEY. 21 GÜNDE BANA ÖYLE BİR ŞEY GERÇEKLEŞTİRDİ Kİ İNANILMAZ GERÇEKTEN.AYRICA BEN TEKRARDAN BUNLARI YAŞACAĞIM AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZDİ BANA YARDIM EDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM</p>
selin Demiş ki:(15.11.2016)
<p>Kesinlikle akram hoca diyorum.cok dolandırıldım ama sağolsun 21 günde halletti benim işimi.tek sorun paraydı onuda kredi cekmek zorunda kaldım ama hak etti helal olsun.ve kendisinden binlerce kez alla razı olsun...</p>
vildan Demiş ki:(01.10.2016)
<p>sevda hanım sizin adınıza sevindim bende çok çaresizim ama güvenemiyorum keşke herkes sizin gibi işlemlerin sonucunu paylaşsa bize de yardımı olsa ama maalesef sizin adınıza gerçekten çok mutlu oldum</p>
sevda Demiş ki:(10.09.2016)
<p>sonuna kadar güvenebilirsiniz hiç tereddüt etmeyin gördüklerimi bilseniz keşke allah hepinizden razı olsun bitmiş hayatımı tekrar yeşerdi.</p>
sevda Demiş ki:(01.09.2016)
<p>ben şuan akram hocayla çalışmaktayım 13 gün oldu başlayalı tam olarak sonuç almadık ama ufak ufak değişimler gerçekleşiyor ve hoca bana bitmeden sonuç olmayacak diye başından tembih etti bittiğinde yazacağım</p>
diloş Demiş ki:(17.08.2016)
<p>arkadaşlar gerçekten bu hoca 21 günde yapıyormu biri bana yardımcı olsun allah rızası icin</p>
gül Demiş ki:(10.07.2016)
<p>Bende isterdim ben de çok güvensizim kimseye o yüzden bir şey yaptirmadim... 1 sene olucak bu siteye keşfettim dönem dönem açıp bakiyorum neler paylasiliyor diye ve son zamanlarda da hemen her gün giriyorum... Çoğu yazim yayinladi</p>
şehnaz Demiş ki:(15.06.2016)
<p>akram hocayla konuştuk mutlaka sonuçu yazacm merak etmeyın çogu insan yazmamış ben yazarım soz</p>
rüya Demiş ki:(09.06.2016)
<p>Yaa rüyada gibiyim 21 gün de halletti müthiş ellerinden öpüyorum Abi'm</p>
suskun Demiş ki:(24.05.2016)
<p>Herkese selam.akram hocayla çalıştım.Kendisini 1 yılı aşkın zamandır tanıyorum.Ne zaman zorda kalsam ararım.bana yol gösterir.İletişim kurmak İsteyen arkadaşlar cep numarası 0536 644 38 21</p>
<p>akram hoca dediğiniz şu cok ünlü olan akram hocamı ismini cok duydum görünüşe görede cok iyi yorumlar olumlu ama cok istiyormuş işimizi yapsında para önemli değil sonuc alan yada calışan varmıdır bu aralar kendisiyle yorumlarınızı bekliyorum</p>
deniz Demiş ki:(29.04.2016)
<p>akram hocanın çok methini duydum.kısa zamanda sonuca ulaşıyormuş. Fakat ben size nasıl ulaşacağım yardımcı olun lütfen</p>
olgun Demiş ki:(21.04.2016)
<p>Akram hocaya işlem yaptıran arkadaşlar,lütfen bana yardımcı olabilecek varmı. 21 günde işlem sonuca ulaşıyormuş.çok zor durumdayım.hocalardan çok darbe yedim.ne olur bana bilgi verin</p>
rahmi Demiş ki:(06.04.2016)
<p>çok minnettarım.Ödediğim para anamın ak sütü gibi helal olsun sana. eşimle birlikte ziyaret etmek istiyoruz.Zamanınız olduğunda muhakkak yanına gitmek istiyoruz. Kısa sürede görüşmek üzere.</p>
emine Demiş ki:(19.03.2016)
<p>bende beklemedeyim kendisini cok yoğun olduğunu söyledi bana da parasınıda ayarladım ben sana dönücem dedi;( uzun zamandır bekliyorum akram hocayı inşallah döner bir an önce</p>
şirvan Demiş ki:(16.02.2016)
<p>arkadaslar sonuc alan paylassin lütfen. hoca bana 21 gün icinde sonuc alirsin diyor. parayi göndermeye korkuyorum. ya sonuc alamazsam lütfen paylasim yapin.</p>
fisun Demiş ki:(03.02.2016)
<p>akram hoca hakkında anlatılanlar gerçekten doğrumu bana yardımcı olurmusunuz acaba çok ihtiyacım var herkez dolandırıcı olmuş çünkü güvenilir birilerini bulamıcakmıyız acaba</p>
badem Demiş ki:(12.01.2016)
<p>Burada yorumlar neden bu kadar gec yayinlaniyor</p>
bahar Demiş ki:(02.01.2016)
<p>özge senin adına çok sevindim inşallah bizlerede yardımcı olur</p>
ÖZGE Demiş ki:(21.12.2015)
<p>AÇIKÇASI NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM AMA ASLA BU TÜR ŞEYLERE HİÇBİR ZAMAN İNANMADIM AKRAM HOCAYA KADAR BENİM İŞLEMİM OLDU ŞUAN NİŞANLIMLA TEKRAR BARIŞTIK SÜREÇ ÇOK BASİT KORKULACAK BİR ŞEY YOK RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ</p>
badem Demiş ki:(19.12.2015)
<p>Merhaba arkadaslar. Hepimizin derdi var. Hepimizin acisi var. Insaallah burada soylenenler dogrudur. Bir insanin umudunu elindrn almak onun acisiyla oynamak cok kotu. Ben dr inanmak istiyorum. Nolur islem yaptiranlar buraya yazsin</p>
safa Demiş ki:(19.12.2015)
<p>Bu yazılanlar dogrumu Allah askina doğruyu söyleyin. Çok caresizim.</p>
recep Demiş ki:(16.12.2015)
<p>arkadaşlar para kolay kazanılmıyor biliyorsunuz o yüzden detay yazarsanız bizde aydınlanmış oluruz</p>
ÖZGE Demiş ki:(09.12.2015)
<p>BEKLE İSTERSEN İŞLEM BİTSİN YAZIYIM BİR TAKIM BİRŞEYLER YAPIYORSUN AMA ÖYLE KORKULACAK GİBİ DEĞİL</p>
zeliha Demiş ki:(07.12.2015)
<p>Özge işlemde birşeyler yaptırıyormu sana ben cok korkuyorum öyle seylerden o yüzden cekiniyorum</p>
ÖZGE Demiş ki:(05.12.2015)
<p>BENDE ŞUAN AKRAM HOCAMLA ÇALIŞIYORUM İLK HAFTADA ELLE TUTULUR BİR ŞEKİLDE DEĞİŞİMLER OLDU AMA TAM SONUCU İŞLEM BİTTİĞİNDE YAZACAĞIM</p>
faruk Demiş ki:(14.11.2015)
<p>Bu akram hocaya nasıl ulasacam biri bilgi versin Ulasan nasıl ulasıo arıyorum müsait değilim diyor nasıl işlem yaptırıcaz</p>
nazlı Demiş ki:(31.10.2015)
<p>selam bende görüştüm kendisiyle fakat çok yoğun olduğunu söyledi başka hocayada gitmek istemiyorum beklemek zorundayım</p>
sanem Demiş ki:(09.10.2015)
<p>gerçekten oldumu işleminiz ne olur doğruyu söyleyin ben şuan biriyle çalışıyorum ama telefonlarımı açmıyor kafayı yemek üzereyim</p>
hülya Demiş ki:(01.09.2015)
<p>o kadar çok para kaptırdım ki dolandırıcılara şuan akram hocayla çalışacak param kalmadı napacağımı bilimiyorum çaresizlik berbat birşey:(</p>
<p>21 günde bir adamın bu kadar değişmesi inanılmaz gerçekten şok geçirdim heycandan kalbim yerinden cıkabilir aldığı okadar para pul helal olsun binlerce kez helal olsun.gözünüz kapalı güvenebilirsiniz</p>
hakan Demiş ki:(05.08.2015)
<p>tatli kız sonucu bekliyorum lütfen paylaş</p>
göksu Demiş ki:(03.08.2015)
<p>bilmiyorum doğrumu yanlış mı ama bana inanılmaz güven verdi zaten yazılanlar ortada fakat bu ay değil önümüzdeki ay anca çalışmaya başlayabilirim. ama sizlerden rica ediyorum herkes ne yaşadıysa yazsın bizlere yardımcı olsun</p>
<p>Buradaki yorumlardan yola cikarak bende akram hoca ile görüştüm Allahın izniyle yarın işleme baslayacağız.kendisine çok inanıyorum ve güveniyorum.inşallah hayalkırıklığına uğramam.buradan sonucu mutlaka paylaşacağım.çok heyecanlıyım günler 21 gün geçmeyecek gibi.inşallah sonucu alinca buraya yazacağım.</p>
nilay Demiş ki:(18.06.2015)
<p>bana çok büyük iyiliği var ALLAH onu bu dünyada diğer alemde hep korusun kollasın asla pişman olmıcağınız biri ben mucize diyede bir dolandırıcı ile çalıştım param gitti ama gerçek mucize akram hocaymış</p>
papatya Demiş ki:(03.06.2015)
<p>ben ulaştım kendisine ama cok yüksek ücret:(okadarda zor durumdayım ki ne yapıcağımı bilemiyorum cok caresizim:(ama gercekten onca insan yazmızmış doğrumu bunlarbilgisi olanlar yardımcı olabilirmi acaba</p>
müge Demiş ki:(30.04.2015)
<p>akram hoca bana sorarsanız gerçekten çok iyi ve ilim sahibi biri 22 gün önce neydim bugün neleri yaşıyorum allah ondan razı olsun hiç çekinmeden arayabilirsiniz 0536 6443821</p>
<p>bende düşünüyorum işlem yaptırmayı şuan görüşme halindeyiz akram hocayla dedikleri kadar vardır umarım az buz para değil ödenicek inşallah dolandırılmayız.....</p>
müge Demiş ki:(08.04.2015)
<p>ben bugün yolladım parayı bakalım kısmet ne olucak görücez kesinlikle size burdan yazıcam</p>
mechul Demiş ki:(25.02.2015)
<p>ben hocayı arıyorum uşalamıyorum sizin telefonunuzu açıyormu nasıl konuşuyosunuz </p>
SONER Demiş ki:(12.02.2015)
<p>işlemimiz bitti ve çok iyi bir sonuç aldık tavsiye ediyorum zaten çalışırsanız ne olduğunu göreceksiniz saygılar</p>
nur Demiş ki:(06.02.0215)
<p>arkadaşlar merhaba cok kötü durumdayım neolur bana yardım edin gercekten akram hoca bugün işlemime başlıcak cok korkuyorum sonuc alamazsam dolandırılıcam diye ama tek carem bu 21 gün sonra sonuc alıcakmışız alan varsa benle paylaşabilirmibende inşallah 21 gün sonra sonuc alırsam kesinlikle herkez gibi bende paylaşırım</p>
<p>gercekten böyle birşey görmedim burdaki herkeze çok teşekkür etmek istiyorum.kesinlikle akram HOCA aldığı para sonuna kadar helal olsun çok fazla söylenecek birşey yok allah ondan razı olsun bana hayatımı mutluluğumu geri kazandırdı</p>
Fatma Demiş ki:(26.01.2015)
<p>arkadaşlar çalışıyorum ve şuanda öğle tatiline girdik ve ben direk elime telefonumu aldım yazıyorum az önce bana bir mail geldi ve şöyle yazıyordu '' BEN SENDE NEDEN ENGELLİYİM''diye şok oldum aslında engellemiştim hemen çıktım ve aradım ben seni engellemedim dedim oda biliyorum sesini duymaya cesaretim yoktu sen ara istedim dedi güldü şuanda bunu yazarken bile elim ayağım sanki yok çözülmüş gibi. Cahil cüheyla biri değilim ben ama gözümü karartıp gittim bu işin peşine her kezin yazdığı yazılar bana bir senaryo gibi gelmişti ama yinede üstüne gittim kesinlikle akram hoca diyorum kesinlikle..</p>
SONER Demiş ki:(20.01.2015)
<p>tabi kevser hanım şuan son aşamalarındayız iyi şeyler oluyor tam sonuç aldığımda gerekni zaten yazacağım</p>
kevser Demiş ki:(13.01.2015)
<p>soner bey bana yardımcı olurmusunuz bende kararsızım ama gercekten herkezin yazdığı gibiyse ki inşallah öyledir parada değil sorunum sadece artık dolandırılmak istemiyorum lütfen eyer işleminizin sonucunu buraya yazarsanız cok sevinirim hayırlı geceler</p>
duacı Demiş ki:(30.12.2014)
<p>ya bende aldım telefon bilgisini ama bir türlü dönüş yapmadı bana daha bilgisi olan varmı acil lütfen</p>
derya Demiş ki:(15.12.2014)
<p>akram hoca 05366443821</p>
SONER Demiş ki:(01.12.2014)
<p>AKRAM HOCAYI SORAN ARKADAŞLAR. BEN İŞLEME BAŞLATTIRALI İKİ GÜN OLDU. SONUCU BURADA BİLDİRECEĞİM. YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCU ÇOK OLUMLU BİLGİLER ALDIM İNŞALLAH YANILMAM</p>
berna Demiş ki:(25.09.2014)
<p>allah sizden razı olsun. kesinlikle intiharı düşünürken, size ulaşmamı sağlayan bu siteden de allah razı olsun.verdiğiniz zamandan önce işleminiz gerçekleşti.Allah size uzuuun ömürler versin. numarasını isteyen arkadaşlar 0536 644 3821 akram hoca</p>
yağmur Demiş ki:(11.09.2014)
<p>kesinlikle........</p>
cengiz Demiş ki:(27.08.2014)
<p>arkadaşlar akram hoca güvenilir mi acaba</p>
<p>9 AYDIR BENİ ÜZÜNTÜDEN 45 KİLOYA KADAR DÜŞÜREN İNSAN ŞUAN BENLE GÖRÜŞEBİLMEK İCİN YALVARDIĞINI GÖSTERDİ BANA ŞAŞKINLIK İCERSİNDEYİM İNANAMIYORUM ŞOK GECİRDİM RESMEN.</p>
songül Demiş ki:(07.07.2014)
<p>akram hocaya nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba herkes bu kadar iyi yorumlada bulunmuş merak ettim</p>
sönmez Demiş ki:(29.06.2014)
<p>akram hoca ile ilgili yazanlar Allah Rızası doğrumu söyledikleriniz</p>
richard Demiş ki:(23.06.2014)
<p>slm bende akram hocayla calışmak istiyorum ama bi türlümulaşamıyorum kendisine bana yardım edermisiniz</p>
edip Demiş ki:(24.05.2014)
<p>akram hocayı bende duymuştum fakat ben başvurmadım ücreti çok geldiği için fakat ciddi pişmanım çok hemde aza gittim ama işte ne kadar ekmek o kadar köfte lanet olsun gittim hocaya 1000 tl dem de oldum ebu hocaymış mahfoldum</p>
serap Demiş ki:(21.05.2014)
<p>Akram hocaya ulaşdım konuştuk bakalım ne dicek benden zaman istedi bekliyorum  buradan yazıcam size telefonunu isteyen arkadaşlar 0536 644 3821</p>
DURU Demiş ki:(21.05.2014)
<p>lütfen birileri bişeyler anlatsın kısa kısa cümleler le ne kadar inanıcaz akram hoca diyosunuz inanmak istiyorum lütfen doğru umudumuzu çalmıcak birini söyleyin.</p>
gülhan Demiş ki:(20.05.2014)
<p>yahu kimse telefon numarasını paylaşma ihtiyacı duymadı mı:) bi paylaşın da nedir ne değildir bir görüşelim</p>
yakup Demiş ki:(19.05.2014)
<p>Nerde bulabiliriz numarasını acaba kimse paylaşmamış en azından bir danışsak</p>
hande Demiş ki:(18.05.2014)
<p>Ben görüştüm akram hocayla fiyatta gerçekten makul diğerleri gibi binlerden bahsetmiyor</p>
<p>akram hoca hakkında daha fazla bilgisi olan var mı ben gerçekten ihtiyacı olan birisiyim fakat ortalık dolandırıcı kaynıyor ne olur bilgisi olan paylaşsın</p>
melek Demiş ki:(17.05.2014)
<p>akram hocaya nasıl ulaşabilirim, Allah rızası için bilen varsa bana bildirsin.</p>
Bircan Demiş ki:(17.05.2014)
<p>merhaba bende akram hocayı araştırırken fark ettim ki çok fazla başarılıymış herkes ondan bahsediyor yinede görüşülmesi gerektiğini düşünüyorum</p>
<p>GERÇEKMİ BU ADAM YAAAA :)) ULAŞDIM ŞAKA GİBİ BANA 21 GÜN DEDİ YA ÇOK KARIŞIĞIM O PARAYI BULURUM AMA OFFF</p>
seninle Demiş ki:(03,08,2013)
<p>ya bu akram HOCA kim bir furya dönüyo ama iletişim bilgisi olan varmı arkadaşlar bütün forumlarda 21 günde geldi diyorlar biri bişey desin yaaa:(</p>

Yorum Gönder

 5  + 4

Konular

Son Yorumlananlar

MEDYUM NUR HOCA

42971 Kez Okundu

Hoca

6925 Kez Okundu

Medyum Akram Hoca

43343 Kez Okundu

MEDYUM ERDOĞAN

9305 Kez Okundu

Kez Okundu

medyum mesut

2769 Kez Okundu

medyum nihat

3318 Kez Okundu

medyum ömer

3941 Kez Okundu