MEDYUM SÜLEYMAN

Admin MEDYUM SÜLEYMAN

 

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.

Yorumlar

medyumsüleymanhoca.com adresini arayıpta sakın para göndermeyin. çok profosyonel çalışıyorlar gönderdikleri vekfler gerçek gibi görünen sadece kağıda yazılmış bir kaç yazı beni çok kötü dolandırıp piskoloji ve aylarım hep boşuna gitti.lütfen bunlardan uzaaaaaaaaak durun bunları savcılığaa bildirecem
niye benim yorumnari yaynamiyor
bende dolandirildim malesef paray alanakadar bunarin facebook siteletide var orayda azinis lutfen milet dusun
suleyman hoca kadar pezevek biri yok tur un buk bezevek suleyman hoca
Nur Demiş ki:(12/24/2016)
Maalesef bende kandim ilk kez oyle bi hocaya basvurdum, parayi aldiktan sonra hoc bisekilde mesaja veya tele cvp vermiyorlar. Lutfen uzak durun bunlar hepsi yalanci Allahtan baska kimsenin biseye gucu yetmez. Ben birini cok seviyorum diye buyuk bbi hataya dustum o adama guvenmekle. Dolandirildigimi anladigimda caresiz cok mahv olmus duruma dustum. Bana bi arkadasim her detde devam ayetul kursu mucezisinden bahsetti. Buna lutfen inanin allahtan niyetinizi istiyip her derde deva olan ayteul kursinin sayilarina gore her derde devasi var. Ben faydasini aninda gordum, en azindan para vermeden allahtan istiyin allah sizin gonlunuze gore veriyo. Dilerim herkes bunu okur ve faydasi olur.
<p>sahtekar adi adam bana yok ben şöyle hocayım yok böyle hocayım 100/1000 yaparım dedi 2500 lira ödedim kendisine ama daha 2.gün beni engelledi inanmayın bu adama nerelere yazıcam seni dolandırıcı</p>
delal Demiş ki:(06.11.2016)
adiyamanli suleyman hoca yi tanuyan islem yapan arkadas var mi acaba.. sizler hango suleymandan bahsediyirsunuz arkadaslar yardimci olur musunuz..
Melek Demiş ki:(17.09.2016)
Merhaba siz hangi medyum suleyman hoca'dan bahsediyorsunuz Bu hoca mi acaba http://www.medyumsuleymanhoca.com/
ben almayada yaşıyorum bundan bir ay evvel medyum süleymanla işleme başladık bana garanti verip bir ayda kesin sonuc dedi ama suan ulasamıyorum kendisine beni dolandırdımı acaba
Büyük vurguncudur sakın bana nasıl yaptı bilmiyorum arabamı sattırdı adam nasıl sattım nasıl kandım bilmiyorum herkezin dediği doğru siteler kurmuş adam kendin övüyor kimse güvensen onun sitelerinde kötüleniyor sende ona kanıyosun keşke şu siteyi önceden görseydim tek birikim sattım 20 bin tl yolladım nasıl böylr saf oldum öldürmek istiyorum kendini sebebim olucak benim
nuran Demiş ki:(16.08.2016)
ben almayada yasayan gurbetcı bırıyım medyum suleymana ınanıp ona ıslem yaptırdım benden 4 bın euro ıstedı /100 ıslemın olucak dedı şuan kendısıne ulasamıyorum borc harc aldıgım parayı ona yolladım benım yuvamı yıktı pıslık dolandırıcı
ceylan Demiş ki:(02.08.2016)
bundan iki ay önce internette dolasirken medyum süleyman hoca nin sitesine baktim etkilendim sevdigim insan ruhsal bozuklar yasiyor ve sürekli sorun yasiyordum ki hala devam ediyor..süleyman hoca ya basvurdum bana halledecegini söyledi islem yapti ve gönderdir di sonra sen bana yanlis yapmissin dedi cünkü ben gönderdiign kagtilardan bi tanesinin gün olarak yanlis yapmistim yeni bastan yapmam gerek dedi yine para gönderdim ve bana geri dönecegini söyledi simdi tlf cikmiyoryarlar msj bakmiyorlar ve sevdigim insan daha kötü oldu ve ben 1500 euro para kaybettim ...VE yaptigmiz islem ise yaramaz eger dualari okutmazsan dedi ve okutmak icin de ayrica 3500 euro istedi ..bukadar vijdansizlik olmaz bir insanin en kötü anindan yararlanip vijdansizlik yapmak gercektn igtenc ben yolladiigm 1500 euro yu da borc almistim simdi ne yapacagimi sasirdim sevdigim adam cok kötü bi durumda ve bende isimi kaybetmek üzereyim lütfen bana yardimci olun ..sahtekar olanlarin hepsi temizlensin ve bana parami nasil geri alabilcegim konusunda bilgi verin lütfen
Ayse Demiş ki:(30.06.2016)
Süleyman hoca benimde paramı aldı haram.olsun inşallah dolandiriciiiii
enes Demiş ki:(01.06.2016)
SÜLEYMANA SAKIN İNANMAYIN..TUTMUYOR.PARAYI ALINCA TELEFONA BİLE BAKMIYORLAR
tülay Demiş ki:(04.05.2016)
Bu mwdyum süleymana inanmayınnnnnnnnnnnnnnnnn
feryat Demiş ki:(04.05.2016)
Ergenlikte oğlum çok asiydi biraz sakinleşsin düşünsesiyle işlem yaptırdım hiç bir şey fark etmedi Kandırıdyor
şebnem Demiş ki:(04.05.2016)
Kocamla boşanınca malları hep aldı yedi iki ev kalmıştı bana versin diye büyü yaptırıyım dedim güvedim kendisine perişan oldum İnanmayın Süleyman hocaya
cindy Demiş ki:(04.05.2016)
Üzerinde büyü var dedi seni hep olumsuz etkiler bunu bozalım diyerekten paramı yedi
polo Demiş ki:(04.05.2016)
aşık olunca aklı gidenlerdenim aşk büyüsü için kendisine işlem yaptırdım beni aldattı işe yaramadı
hilal Demiş ki:(04.05.2016)
Benide kızımla vurdu kızm evden kaçıyor diye muska yaptırmak istedim kendim ettim kendim buldum az akıllı olsak böyle rezil olmayız
zeynep Demiş ki:(04.05.2016)
KocAM Çalışmıyor tembell ev köy bilmez uydum şeytana süleymana derdimi döktüm benle resmen dalga geçti 500 ümü aldı
Başak Demiş ki:(04.05.2016)
Beni yaktın sende yanasın kötüsün kötü süleyman hoca hakkım haram dır sana
sevecen Demiş ki:(04.05.2016)
Babam bize bi türlü rahat vermiyordu bizi sevip saysın diye hoca hoca gezdik huzur için dedik Süleymana güvendik zar zor dek getiridkdik parayı da paralar uçtu babam zaten pilot gibi geziyor evde bizede yalan söyledi kandırıldık
aydan Demiş ki:(04.05.2016)
Benim komşumu kocanı eve getireceğim ayağıyla soydu soğana çevirid kadıncağaz hala perişan
saffet Demiş ki:(04.05.2016)
Medyum süleyman dolandırıcı yalancı biridir beni dolandırdı durdu aylarca
saffet Demiş ki:(04.05.2016)
Medyum süleyman dolandırıcı yalancı biridir beni dolandırdı durdu aylarca
nergis Demiş ki:(04.05.2016)
Fal amaçlı kendisiyle görüşmüştüm sende domuz büyüsdü var bunu benden başkası çözemez dedim evham yaptım peki hocam dedim demez olaydım 1200 tl mi aldı hiçte bişey yaptırmadı falıda çıkmadı
cemile Demiş ki:(04.05.2016)
2 sene önce benim 800 liramı aldı kayıplara karıştı ulaşamıyorum ulaşan olursa paylaşsın
cemile Demiş ki:(04.05.2016)
2 sene önce benim 800 liramı aldı kayıplara karıştı ulaşamıyorum ulaşan olursa paylaşsın
ilayda Demiş ki:(04.05.2016)
Süleyman isimli medyum umut taciridir herkese aynını yapıyor hem aynı numaralar kendinizi kullandırmayın
melis Demiş ki:(04.05.2016)
Medyum süleymana inanamayın ben kendisine güvendimaşk büyüsü yaptırdım hiç bir işe yaraamadı
Admin Demiş ki:(17.03.2016)
ZİYARETCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

WEB SAYFAMIZA YAPILAN SİBER SALDIRI DOLAYISI İLE MAALESEF ÜÇYÜZE YAKLAŞIK YORUM SİLİNMİŞTİR.
BU ANLAMDA GERİ DÖNÜŞ YAPAMADIK VE YÜKLEME GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ.
EN YAKIN ZAMANDA SAYFAMIZIN ALT YAPISINI DÜZELTİP TEKRAR YORUMLARINIZI YAYINLAYACAĞIZ.
GERÇEKLEŞEN OLAYDAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLER MUTLU GÜNLER DİLERİZ.
ADMİN
hazal Demiş ki:(16.03.2016)
Nasıl bir varlıkmışsın sen o kadar zor şartlar altında o parayı biriktirdim ve sana yolladım benim durumumu açık yüreklilikle anlattım sana allahından bul en sevdiğin insanlardan çıksın inş.
Oya Demiş ki:(12.10.2015)
Sivaslı Cumali Hoca ile çalışan varmı Yada Hakkı'nda yorum yapan varmı Kendisiyle çalışmayı düşünüyorum ama tereddüt içindeyim, 3kez dolandırıldım
ahmet Demiş ki:(18.07.2015)
medyum suleyman sahtekardır benden 2000TL aldı hala ses yok adi herif bayramdan sonra mahkemeye gidicem
safa Demiş ki:(14.05.2015)
Arkadaslar ali gurses denen şahsa sakin guvenmeyin. Adamin telefonda konuşmaya bile hali yok
tayfun Demiş ki:(13.05.2015)
arkadaşlar internet üzerinde dolanşan medyum niyazi. medyum münevver medyum süleyman bu üçü şebeke halinde çalışarak milleti dolandırmaya devam ediyorlar. bu şahıslara inanıp para göndermeyin mağdur olmayın. bu insanlar dolandırmak amaçlı bu işi yapıyorlar bunların herşeyi dinleri imanları para olmuş bu üç şerefsiz haysiyetsiz insanların.
ayşe.d Demiş ki:(21.12.2014)
Merhaba. Maalesef bir gün buralara ben de yazacağımı hiç düşünmemiştim. Ama canım o kadar yandı ki bunu yapmam şart oldu. Sevdiğim erkeği geri getirmesi için Medyum Süleyman hocaya başvurdum. Sitesi ve yazdığı yorumlar ve de sesi beni çok etkilemişti ikna etmişti. Bana 40 gün bekle 20 gün daha bekle onu yak bunu göm derken en sonunda yanlış yapmışsın senin yüzünden tutmadı deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Zaten bu arada sevgilim de başkasıyla başladığı ilişkisinde nişan bile yapmışlar aile arasında. Hem beklemekten onu kaybettim hem de paramı. Artık kimseye güvenemem.
Merhaba arkadaşlar ben de süleyman hocaya işlem yaptıdım hatta 1500 tl verdim 10 güne kadar işin olacak dedi ve dediği gündede oldu siz hangi süleyman hocadan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama benim gittiğim hoca çok iyi ve saygılıydı küfür felan hiç duymadım kendisinden hatta dini nikahımızı bile süleyman hocam kıydı.Çok saygı değer muhterem ve öğütleri dinlenilecek bir hoca benim gözümde
kamile Demiş ki:(17.11.2014)
1100 tl kandıran adam kanmam dedim gittim ona kandım yazıklar olsun sana birde tehtid etti beni ve ben yine çaresizlik içinde yaşıyorum zehir zıkkım olsun
isimsiz Demiş ki:(09.10.2014)
ERZURUMLU SÜLEYMAN HERŞEYİNE ULAŞTIĞIM ADAM AMA BİŞEY GELMEDİ ELİMDEN BENDE KATILIYORUM SAKIN KANMAYIN HESAP NUMARASIDA SÜLEYMAN KARABAĞ ADINA AKLINIZDA BULUNSUN HEMEN TELEFONUNU DEĞİŞTİRİYOR BUNA RAĞMEN 3 KERE ULAŞTIM KÜFÜR VE TEHTİDLERİ ALDIM YANİ DİKKAT EDİN ÇOK HEMDE
ADMİN Demiş ki:(07.10.2014)
Sayın Misafirlerimizin Dikkatine!

Sitemize yapılan virüs saldırısı dolayısıyla bazı mesajlarınız silinmiştir yada onayı kabul etmemektedir.
Sitemizde mesajı yayınlanmamış ziyaretçilerin mesajlarını tekrar iletmeleri önemli rica olunur.

ADMİN

Yorum Gönder

 4  + 3

Konular

Son Yorumlananlar

CEMAL HOCA

28633 Kez Okundu

MEDYUM SÜLEYMAN

8773 Kez Okundu

MEDYUM ERDOĞAN

4474 Kez Okundu

medyum cabbar

923 Kez Okundu

Kilitçi hoca

4002 Kez Okundu

medyum ömer

1622 Kez Okundu

MEDYUM NUR HOCA

32790 Kez Okundu

medyum nihat

1601 Kez Okundu

medyum rahime

622 Kez Okundu